jag är som blev är och så var det med det.

Är ensam hemma. Blä. Jag hittar alltid på skräckhistorier om mitt eget hus så nu sitter jag i mörkret och är fett rädd i smyg. Har försökt locka hit folk med bullar tidigare idag men ingen kunde komma. Skönt att man iallafall har en tv, dator och en telefon.

Sophie †


tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace

Du levde ett helvete, men konstigt nog hade du ständigt ett leende på läpparna. Ingen kan ens tänka sig vad du har gått igenom, och jag skjuter den som säger att det var fegt av dig ! Jag lovar att ingen annan hade klarat av det som du har gjort. Jag minns när tiden var som värst, när du blottade dina uppskärda armar och skakade med hela kroppen. De fick mitt hjärta att brista gång på gång. Det är hemskt att se någon man älskar må så dåligt, och jag offrade så mycket för dig. Men jag antar att när ljuset knappt finns, är det inte mycket som hjälper. Under den tiden trode jag att slutet var nära, jag har aldrig i mitt liv sett en person må som du gjorde. När bestlutet är taget, så finns lyckan & lugnet , det är det dom påstår . Alla frågar hur du kunde göra det, allt jag vet är att Sophie skulle aldrig slänga iväg sitt liv på en skitsak, aldrig.


jag begär inte att bli förstådd

öööh? kokade just ägg, sen då jag la ner dom i kastrullen så är jag 110% på att jag hörde fågelkvitter flera gånger, så jag var tvungen att ta upp varje ägg och lyssna på dom närmare örat, helt sjukt, finns det någon förklaring för detta? Nåja, ikväll blir det pizza & film med älskling, sen får vi se vad det blir. Skulle tro att det blir som vanligt, en sväng ut med bilen senare och se om det är drag nånstans.

sen en sak till,  hur fan mår folk som cyklar framför bilar mitt i vägen!?


vägen tillbaks blev ingen dans på rosor

Igår kom älskling hit, vi såg klart filmen, eller rättare sagt JAG, såg klart filmen innan jag upptäckte att jag ligger brevid en sovande Linus som inte går att väcka. Som puttar i mig klockan halv 4 på natten och frågar vad klockan är.  Så jag fick sällskap inatt. Nu väntar jag på ett möte klockan halv ett, sen ska jag till josefine en stund och sen hem, då skulle älskling komma hit och se film, och även sova här eftersom han är har sovmorgon imorgon. puss!

i did some things, but that's the old me

Alltid lika skönt att komma hem när det är snöstorm ute, och kanske speciellt när man har gjort bort sig inför ett flertal folk, tog en sväng till stan för att skaffa ett par linnen, sen för att uppdatera vårat kylskåp, olycklig och stressad samlar jag ihop mina ica kassar för att kliva på bussen.. och andra sekunden står jag på alla fyra med foten fast i bussdörren och de ända uttrycket jag fick ur mig var ett - FUCK!.. inte så att jag kunde säga "shit!!" "aj!!" eller "helvete!!"...... utan jag ska gapa ut "FUCK" och sen hamla på alla fyra framför ett gäng pensionärer.... jag kan väl vara glad över att jag inte orsakade någon hjärtattack på någon av dem. Iallafall.. nu är det dags för mig att kolla lite på O.C.

RSS 2.0